Російський співак Філіп Киркоров вже прибув разом з Сергієм Лазарєвим в Тель-Авів на Євробачення. Про це стало відомо з Instagram-аккаунта виконавця, який він активно веде і завжди ділиться зі своїми шанувальниками подіями з життя.

Але не так давно виконавець шокував всіх досить дивним заявою про те, хто може стати талісманом удачі і успіху для Сергія Лазарєва на пісенному конкурсі. Співак репостнув відео зі сторінки іншої російської артитки Ольги Бузової, яка танцює в купальнику на пляжі під пісню Кіркорова "Стеснение пропало" і намагається підспівувати. Філіп не зміг не поділитися таким танцем.

"Моя дівчинка запалює, і знову без мене... ну не тільки сором пропав, але і совість, зараз поміняю напрямок вильоту, заберу з берега Перської Затоки і на Землю Обітовану, як талісман успіху і удачі" - написав співак.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Шанувальники співака по різному відреагували на такий порив кумира:
"Навіщо їй верх від купальника?", "Я була кращої думки про тебе Філіп!", "Яка ганьба! Стільки талантів в Росії і красивих, яким є що показати і прославити країну. А ми дивимося на цю уродку , у якої ні цицьок , ні таланту. Дешевка.", "Філіп , давно би вже собі забрали Олю і не дозволяли нікому кривдити її!", "Оф*геть у Вас талісман, я в шоці", "Грудей взагалі немає, жах", "Я дуже здивована тим, як наш Король Філіп дружить з цієї тупоголовою Арбузовою", "З таким убогим талісманом успіху не бачити", "Тітьки де залишила?", "Де у Бузовій груди?", "Навіщо їй взагалі верх від купальника. Зеленкою б змастила і пішла далі", "Я думала, що якась дебільна дівчинка веселиться в стрічці".

Відзначилася під постом і сама Бузова, яка написала Кіркорову "Люблю тебе, мій Король".

Нагадаємо, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Як повідомляв Знай.ua, Брежнєва присвятила Кіркорову нову пісню.

Також портал Знай.ua писав, що Пугачова принизила Кіркорова на весь Instagram.