Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу, в тому числі провокаційними образами і фото. Вона опублікувала фото з відпочинку, яке викликало захоплення у її фанатів.

Відповідний знімок з'явився на офіційній сторінці в Instagram.

Вокалістка на новій фотографії відпочиває на шезлонзі біля басейну у відкритому купальнику з леопардовим принтом.

Сама Лобода не афішує, куди вирушила на відпочинок, а думки фанатів розділилися. Одні переконані, що співачка вирішила втекти з Росії після скандалу на шоу "Голос. Діти", інші впевнені, що це запланований відпочинок з дітьми на травневі свята.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до фото Світлана Лобода нічого не написала, залишила тільки смайлик у вигляді пальми. Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів.

"Неможливо бути такою прекрасною", "якби мені сказали, що ця Жінка народила двох дітей – я б не повірила", "Прекрасна", "Лялечка", "Ви відпочиваєте красиво", "Які вії!" "Богиня", – пишуть фанати.

Раніше повідомлялося, що Лобода сфотографувала підвіску у вигляді жука на чорному шнурку, яку Тілль Ліндеманн презентував їй ще в листопаді минулого року. Раніше таке ж прикраса часто помічали на самому музиканта. Незвичайний аксесуар також приміряла старша дочка співачки.

Прихильники Світлани Лободи відразу ж вирішили, що таким чином артистка дала натяк, що у неї з Линдеманном дійсно романтичні відносини.

Нагадаємо, Лобода показала свою попу, як у Кім.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода показала, за що її полюбив Ліндеманн, і це не пісні.

Знай. ua писав, що Лобода показала фото без макіяжу, але фанати дивляться не на обличчя.