Час від часу в інтернеті ходять слуги про те, що Наташа Корольова і Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, розійшлися.

Відомий екстрасенс прокоментувала ці чутки

Наташа Корольова
Наташа Корольова

"Їхнє знайомство відбулося випадково – мабуть, десь на якомусь заході, і вона в нього закохалася. На його тлі вона була просто Цариця. Так, він цікавий чоловік і багато жінок сходили по ньому з розуму. Але в даному випадку він переслідував свої цілі", – затверджує ясновидиця.

Саона за картками змогла помітити, що до зустрічі з Корольовою Сергій Глушко любив іншу жінку – танцівницю або стриптизерку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Але не кинула кохана Сергія Глушка.

"Вона шукала собі багату партію. І знайшла. Тарзан залишився один і страшенно переживав. З тих пір він вирішив діяти так само. Він міняв жінок як рукавички, і пізніше попалася Корольова", – говорить екстрасенс.

На її думку, Тарзан і Корольова дистанціюються один від одного. Екстрасенс переконана, що так буде і далі.

Сергій Глушко
Сергій Глушко

"Корольова, звісно, любить його, але все виходить в односторонньому порядку. Скажу, що далі вони поступово будуть далі відходити один від одного. Те, що вони окремо відпочивають, говорить про багато що. Колись вона так само вчинила з Ніколаєвим, хоча він її шалено кохав. А все у житті має властивість повертатися", – затверджує ясновидиця.

Наголошується, що, не дивлячись на чутки, Корольова і Тарзан разом на протязі 15 років. У них є син Архип, з яким вони постійно подорожують по світу.

Варто нагадати, що Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість подалася в шоу-тур містами Німеччини, встигнувши виступити в Берліні, Ганновері, Оснабрюці, Карлсруе та Дюссельдорфі. Так, артистка дала черговий концерт у Аугсбурзі, виставивши затишне фото з гримерки з чашкою чаю, позуючи в рваних джинсах, чорній толстовці і масивних кросівках.

Нагадаємо, Каменських гаряче віддячила фанатам оголеним фото

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Данилко закохався в маму Сердючки

Також "Знай.ua" писав про те, що Лобода показала, за що її полюбив Ліндеманн,