Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з репером і коханим Потапом вирушила в сонячну Туреччину, встигнувши дати кілька концертів у різних розкішних готелях. Так, артистка виставила ніжний кадр на тлі моря, гір і яхт, позуючи в дуже незвичайному вбранні. Настя приміряла шкіряні штани, білу майку і чорний піджак, доповнивши образ поясною сумкою і білими масивними кросівками з неоновою вставкою.

"Це був незабутній тиждень! Купа друзів, подій, щодня концерти, день народження, пляж, сонце, книги і любов❤️ друзі, а як ваші вихідні пройшли, вийшло відпочити? Чи може попрацювати ?", - поцікавилася Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Яка гарна 😍 princess😍", "Настуся, ти прекрасна!!! Ти моя людина для наслідування!!! Захоплююся тобою!!! ❤️❤️", "Дуже красива !!!💕Такі кучеряшки", "Настя ви красуня😍", "Яка ви лялечка☺️", "Ви як завжди чарівні 😘 Розкішна і ефектна ❤️😍 Відмінного настрою і гарного вам дня 🌷🌸🌷".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Поспішила привітати Настю з можливим весіллям 23 травня і колишня дружина Потапа, Ірина Горова: "Вітаю з весіллям❤️ Кохання фотає?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.