У справі про зникнення учасниці популярного шоу "Топ-модель по-українськи" Анни Троян стався несподіваний поворот. Відомо, що 22-річна Анна Троян вийшла на прогулянку в районі Лісового масиву української столиці 3 травня, близько 22:00 і не повернулася додому.

Про зникнення Ані повідомила її близька знайома Ганна Савченко в соціальних мережах, пише портал "Політека".

"Друзі, знайомі і просто небайдужі люди! Благаю про вашу допомогу! Зникла дівчина, рідна мені і моїй родині людина - Ганна Володимирівна Троян. Останній раз виходила на зв'язок вчора (3.05) о 22.00 в районі м. Лісова. Якщо бачили або знаєте яку-небудь інформацію про Аню, прохаю відгукніться або зробіть репост", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Пошуками дівчини зайнялися знайомі, поліція та небайдужі громадяни. Ці кілька днів були дуже напруженими і для шанувальників моделі. Під її останнім фото в Instagram, опублікованому в день зникнення, коментатори писали:

"Дай Бог тобі повернутися додому здоровою і неушкодженою!", "Я з тобою особисто не знайома, але сподіваюся, що все добре", просто сів телефон або ти зараз вдома втомилася і спиш весь день", "Жахіття, сподіваюся все добре".

Далі одна з підписгиць написала, що дівчина знайшлася, і про це повідомив її друг. Трохи пізніше сама Аня Троян виклала сторіс на своїй сторінці в Instagram на підтвердження того, що вона жива і здорова, просто у неї вкрали мобільний телефон.

Але не всі шанувальники сприйняли цю новину на ура. Деякі запідозрили, що це був піар-хід, щоб привернути увагу до моделі сторінки і до неї самої.

"Піар-хід?", "Жесть, мені вже теж так здається", "Вона виклала сторіс, значить вона повернулася додому".

Нагадаємо, зірка "Топ-модель по-українськи" знакла безвісті: друзі благають про допомогу.

Як повідомляв Знай.иа Івасюка погубив Ленін: спливли страшні подробиці життя і смерті улюбленця Ротару.

Також Знай.uа писав, Долина безголових: моторошне місце, в якому безслідно зникають люди.