Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу… і без одягу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на яких позує повністю оголеною, правда, стоїть до камери спиною. Оля пояснила, що її взяли на "слабо", заявивши, що вона не зможе повторити "подвиги" минулого відпочинку на Мальдівах, адже в Єгипті, де вона зараз відпочиває багато людей.

Нагадаємо, в жовтні минулого року у своєму Instagram зіркова білявка опублікувала ряд фотографій, на яких позує повністю голою на пляжі. Тоді Оля Полякова відпочивала з родиною на Мальдівах, де дійсно мало людей. Однак після того, як її спровокували в ЗМІ, вона вирішила повторити оголену фотосесію, але вже на відпочинку в Єгипті. Так, цього разу Оля відображена вже не на пляжі, а у вуличному душі, що робить ці фотографії ще більш пікантними.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У підписі до фотографії епатажна артистка заявила: "Ну яке фото краще? На якомусь сайті прочитала що Полякова не зможе повторити своє #легендарне #трусыдлятрусов фото з #мальдів в Єгипті, бо людей багато! Ох, не треба мене провокувати! Foto by @olgaslon". Треба сказати, що шанувальники прийшли в захват від такої зухвалості і сміливості свого кумира. Полякову завалюють коментарями і лайками в соцмережі, захоплюючись її ідеальною фігурою і довгими ногами.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.