Українська співачка, а з недавніх пір і зірка студії "Квартал 95", Віра Кекелія активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram і часто ділиться з шанувальниками особистими фото. Нещодавно Віра знялася в дивовижній фотосесії у ванній, чим і поспішила поділитися з фанатами.

"Доброї всім ночі. За останні 7 днів, сьогодні буде самий міцний і солодкий сон. Я, нарешті, вдома" - лаконічно підписала фото артистка.

32-річна виконавиця позує в білому махровому халаті й масивних сережках, губи покриті червоною помадою. Дівчина заманює шанувальників злегка оголеним плечем.

Шанувальники Віри не залишили фото без уваги і розхвалили її прекрасну зовнішність. Користувачі соцмережі залишили безліч компліментів в коментарях під фото, але відзначили і сумний погляд дівчини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Очі сумні", "Неперевершено", " Віра,ви просто незрівнянна! Звідки сережки?", "Віруся, досить по чужих ваннах без води валятися)) у нас є вода))) Приходьте, наберемо повну!"

Відзначився в коментарях і український музикант Сергій Бабкін, який не зміг стримати себе від такої краси Кекелії:
"Ну ж бо пригальмуй-ка Верунчик!" - написав Бабкін, доповнивши коментар великою кількістю сердечок.

Не так давно Кекелія поділилася та іншими результатами даної фотосесії і повідомила, що день був наповнений любов'ю.

"Вчора був приголомшливий, повний любові день. І зйомка нових передач Жіночого кварталу і Ваші привітання долітали протягом усього дня до мене. Дякую за ваші теплі побажання, я розквітала з кожним словом. Мартуся ж зафіксувала цей мій розквіт" - написала Віра.

І тут дівчина отримала масу захоплених коментарів:
"Не перестаю милуватися вашою художньою зовнішністю!Ви ніби не з цього часу!", "День народження пройшов плідно. чекаємо нових випусків Жіночого кварталу!"

Нагадаємо, що популярна українська гумористка зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець із Квартал 95 розповіла, як розлучилася з дочкою: це було вимушене рішення.

Також портал "Знай.ua" писав, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.