Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

В цей раз Маша Полякова показала чергове "доросле" фото, на якому позує в пікантній позі і в незвичайному місці. На першій фотографії дівчинка зображена на пляжі у відвертому вбранні. Маша стоїть боком до камери і, приклавши руку до чола, дивиться кудись удалину, а за її спиною видніються пальми і, очевидно, готель, в якому дівчинка відпочиває. На ній блакитне платтячко з чорно-білим геометричним принтом, яке Маша задерла рукою, демонструючи попу і довгі, як у мами, ноги.

На другому знімку дівчинка, як видно, сфотографувала себе сама на телефон. В руці Маша тримає фігурку Дейнеріс з "Гри престолів" від Funko Pop, а в підписі до фотографій вона розповідає про цю фігурку. "А ви дивитеся "Гру престолів"?? Так співпало, що з виходом першої серії фінального сезону "Гра престолів" у мене з'явилася фігурка Дейнерис від Funko Pop. Така прикольна, з великою головою! А ви як, слідкуйте за цим серіалом? Дивилися? Чекали останній сезон? До речі, якщо не фанатієте від "Ігор", то на @kiddisvit.ua є ще багато таких фігурок-героїв інших героїв популярних фільмів та серіалів", - написала Маша.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на її сторінці. Одні в захваті від таких милих фотографій, і засипають дівчинку компліментами, спостерігаючи як вона дорослішає. А ось інші ж засуджують і Машу, і її маму Олю Полякову, яка дозволяє доці публікувати такі фотографії в соцмережі.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.