Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в стильному луці.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в спокусливому, хоч і скромному образі. Так, після кількох пляжних фото в бікіні, які Настя публікувала останнім часом, вона показала знімок в стильному і скромному вбранні, яке, однак, підкреслює її сексуальність і ефектність.

На ній довга вузька спідниця незвичайного забарвлення і чорний топ на бретелях, поверх якого вона накинула білу шубку-безрукавку. Артистка відображена в пікантній позі, її волосся розпущене і укладене на одне плече, а на її обличчі яскравий макіяж. Перед Настею на столику стоїть незвичайна чорно-біла сумочка з незвичайною брошкою у вигляді голови лева. В коментарях цю застібку на сумочці порівняли з дверним замком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Настя Каменських не підписала свою фотографію, не залишила вона і геолокацію, так що її фоловерам залишається тільки здогадуватись, де вона зображена і куди зібралася в цьому образі. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Настю Каменських засипають компліментами і кажуть, що такому образі вона дуже жіночна.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.