Скандальна співачка і народна артистка України Таїсія Повалій приголомшила новими фото, на яких її не впізнати. Зірка змінила імідж, зачіску та значно помолодшала. Повалій знялася у фотосесії для нового альбому, який буде записаний українською мовою.

Повалій поділилася своїми думками щодо нового альбому. Вона розповіла, що була "змушена довго мовчати на Батьківщині" та висловила сподівання, що композиції українською оцінять прихильники.

"За час вимушеного мовчання на своїй Батьківщині у мене в душі та серці багато накопичилося, багато хочеться висловити, тому я і зважилася записати цю платівку. Десять спеціально для мене написаних композицій українською мовою, впевнена, займуть гідне місце в моєї творчій скарбничці й сподобаються шанувальникам", - розповіла Повалій.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На нових фото Таїсія Повалій постала у довгому пальто у клітинку, з яскравим макіяжем та коротким волоссям з ефектом "мокрої укладки".

Окрім цього Повалій приміряла ще один образ. На знімках зірка зображена з ідеальною укладкою в білій сукні з відкритими плечима. Виконавиці вже 54 роки, проте на знімках вона виглядає значно молодшою.

Зазначимо, що скандальна українська співачка Таїсія Повалій, яка після революції Гідності покинула країну разом із президентом-утікачем Віктором Януковичем, поділилася подробицями особистого життя.

Співачка відверто зізналася, що мало не померла через свою власну помилку. Свого єдиного сина Дениса Таїсія Повалій народила від першого чоловіка Володимира Повалій в 1983 році. Уже через рік співачка дізналася, що знову вагітна, проте однорічна дитина на руках і нова робота переважили в рішенні, народжувати чи ні, і вона вирішила зробити аборт.

Нагадаємо, співачка і народна артистка України Таїсія Повалій проголосувала на виборах президента і викликала справжній ажіотаж.

Як повідомляв "Знай.ua", Таїсія Повалій невдало зробила "уколи молодості".

Також Знай.ua писав про те, що колишня соратниця президента-втікача Віктора Януковича Ганна Герман дуже здивувала телеглядачів вельми одіозною зміною зовнішнього вигляду.