Катерина Кухар і Олександр Стоянов офіційно одружилися в грудні 2018 року.

Вони таємно обвінчалися в місті Сіетл. Зустрічалися Стоянов та Кухар на протязі 10-ти років.

Багато хто відзначає, що ця пара – чи не найкрасивіша у всій Україні. Кухар і Стоянов радують шанувальників новими фото у соцмережах і викликають сильний ажіотаж.

Зовсім недавно Олександр Стоянов опублікував у своєму Instagram селфи з дружиною.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В кадрі пара позує перед дзеркалом. Катя одягнена в чорний, відвертий купальник, який демонструє її чудову фігуру.

"Сам собі заздрю", – пише під фотографією Стоянов.

Варто нагадати, що Відомий український співак Макс Барських потрапив у серйозну аварію в Лос-Анджелесі, США. Артист опублікував у своєму офіційному профілі в Instagram фото, на якому зображена його розбита машина Chevrolet Camaro.

На даний момент пост вже видалений, однак, шанувальники встигли його прочитати. У ньому Барських зізнався, що став набагато сильніше цінувати життя і запевнив шанувальників, що з ним все в порядку.

"Я забуваю цінувати кожен момент свого життя. Сьогодні, перебуваючи на межі, я зрозумів, як це важливо. Будьте уважні, і цінуєте все, що маєте, і всіх хто навколо. Обов'язково пристібайтеся — це врятує ваше життя! Зі мною все добре, не переживайте! 😘 (я зрозумів, чому це сталося, і засвоїв урок)", заявив Барських.

Пізніше артист опублікував ще одне фото, підписи під яким подякував шанувальників, друзів і близьких за підтримку. За його словами, він розповів про аварії, щоб його передплатники задумалися про своє життя.

Нагадаємо, Каменських насмішила безглуздим образом бабусі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва та Позитив вперше показали дітей

Також "Знай.ua" писав про те, що Тодоренко показала як виглядала до популярності