Українська актриса і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець порадувала користувачів мережі чуттєвої серією чорно-білих знімків

Олена вже багато років працює над комедійними номерами в команді "кварталівців". Та, незважаючи на свій щільний графік з постійними гастролями, концертами та участю в різних комедійних шоу, 42-річна акторка встигає приділяти увагу зовнішньому вигляду.

Як зізнається сама Олена, завжди мати свіжий і позитивний вигляд їй допомагають заняття спортом, а здорове харчування бадьорить і задає ритм на весь день.

Артистка вчергове підтвердила свої слова, прикріпивши до нового посту в Instagram серію фотографій, виконаних в чорно-білому стилі на яких продемонструвала своє чарівне обличчя і бездоганне тіло.

На знімках зірка позувала в романтичному стилі. А відвертості образу додало глибоке декольте та спущені плечі чорної сукні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Розкішні чорно-білі портретні фото Олена Кравець доповнила дотепним підписом про гастролі з "Жіночим Кварталом".

"Коли ти на гастролях з "Жіночим Кварталом", відчуття зовсім інші. Багато жіночої енергії, розмов про важливе, іронії і брудних дівчачих жартів", - пожартувала Кравець.

При цьому Олена додала, що незважаючи на всю зайнятість перед концертом, вони всією групою встигають зробити неймовірні фото, оскільки завдяки їхньому фотографу їм не потрібна професійна студія, а вистачає прожектора за лаштунками і трьох хвилин до початку концерту.

Користувачі мережі під новим постом залишили багато захоплених коментарів.

"Просто супер-пупер, чарівна, неповторна, дуже приваблива",
"Дуже гарне фото! Зачаровує!",
"Лєночка ти супер як завжди",
"Класний стиль фото",
"Знімки просто чудові! І правда, немов дихають атмосферою закулісся.",
"Відблиски ... Гра тіней і світла ...",
"Вийшов фотошедевр! Але яка натура! Лєночка неповторно чудова! Своїм талантом, енергетикою, жіночністю, одухотвореною красою!", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець вразив мережу новим знімком у купальнику.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Кравець похвалилася розкішним образом у прозорій сукні.

Також Знай.ua писав, Олена Кравець вперше показала своїх близнят