Буквально днями відома українська співачка Ірина Білик показалася в кардинально новому образі, чим дуже здивувала шанувальників. Відповідні фотографії знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фото, яке з'явилося на своїй сторінці Білик, співачка позувала з новою зачіскою і в яскравому образі.

Артистка похвалилася коротким волоссям, яке зістригла під каре асиметричної форми. Також вона змінила звичний блонд на яскраво-рудий відтінок. На фотосесії співачка змінила два наряди, позуючи спочатку в білій сорочці і маскулінному піджаку чорного кольору, а потім – в помаранчевій куртці в тон волосся.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Руда бестія виходить на полювання", – підписала одну з фотографій Ірина.

Варто відзначити, що шанувальники прийшли в захват, коли побачили новий образ співачки і вони не жаліли приємних коментарів на адресу кумира. Багато користувачів підкреслили, що вогненний відтінок волосся освіжає 49-річну артистку, завдяки чому вона виглядає набагато молодше своїх років.

Нагадаємо, що нещодавно група RUMBERO'S презентувала літній хіт “Вона така” у стилі Moombahton, який присвячений усім жінкам. Незабаром відомі українські артистки поділилися відвертими танцями під хіт групи. Співачка Ірина Білик зробила крутий запис відео під час нової фотосесії.

Як повідомляв портал Знай.uа, народна артистка України Ірина Білик зізналася, що її молодший син росте розумним, артистичним і чарівним хлопчиком. Трирічний Табріз радує знамениту маму веселими витівками і вже проявляє сильний характер. Іра розповіла, як з віком змінюється син, як складаються у нього стосунки зі старшим братом.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик часто публікує анонси концертів, фото зі звичайного життя і кадри з фотосесій. Нещодавно зірка показала неймовірні знімки, на яких постала перед шанувальниками у яскравому та епатажному образі.