Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Нещодавно знаменитість виставила дуже пікантне селфі в дзеркалі, позуючи лише у мереживній еротичній білизні і ледь прикривши груди. Так, Слава грайливо побажала шанувальникам спокійної ночі, однак ті відмовилися спати після побаченого, адже у зіркової мами двох дітей розкішна фігура.

"Доброї ночі 😴😘", - лаконічно підписала Камінська. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "
ооо, нова фотка з'явилася", "Красуня🌸🌸🌸", "Слава, це щоб чоловік, який, судячи з його фото, що знаходиться в іншій країні, зовсім не спав?😂😂😂", "Дуже спокусливе фото🙀", "Найкраща моя Моя🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏", "чудово 😜", "Заснеш після цього, як же 😂🖤🔥🔥🔥🔥", "Солодких снів!🌷🌷".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.