Поліна Логунова має всі шанси стати сучасною it-girl, іншими словами іконою стилю, на яку будуть хотіти рівнятися, слухати її поради і брати приклад. У неї понад 78 тисяч підписників у Instagram, більшість яких - дівчата. Багато хто знають Поліну як дружину українського актора Дмитра Ступки. Пара виховує доньку Богдану. До заміжжя Поліна проявила себе як модель, ведуча і діджей. Чим тільки дівчина у свої 30 років не займається! Вона - вегетаріанка, веде правильний спосіб життя і вже проводить платні семінари та навчальні тренінги для тих, хто хоче схуднути і перетворитися. Зовсім недавно Поліна повернулася до роботи на телебаченні. Її запросили стати співведучою у ранковій інформаційній програмі.

"Знай.uа" вдалося поспілкуватися з Логуновою на одному з вечірніх заходів, куди вона прийшла після нелегкого робочого дня.

Поліна Логунова на гала-прем'єрі фільму Шахрайки

Поліна, вас важко назвати “мамою в декреті”, ви швидше зразок selfmade woman - ведете блог, семінари зі схуднення, консультуєте по харчуванню, паралельно працюєте стилістом з волосся, займаєтеся онлайн-продажами. І ось нещодавно ви приєдналися до команди ведучих телеканалу “НАШ”. При цьому у вас є чоловік, відомий актор Дмитро Ступка, і дворічна донька Богдана. Як ви все встигаєте і як прийшли до цього?

Це, напевно, залежить від внутрішнього бажання. Я переконана, що людина, якщо хоче, вона може все. Я встаю зараз в 3.30 ночі, сьогодні буду десь до 11 вечора працювати, і в такому режимі кожен день. Тому я намагаюся балансувати: відпочинок-сон, залишаю доньку на пару годин татові, сплю вдень по можливості, іноді навіть в машині де-небудь на парковці.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ви знайшли в допомогу няню для дитини?

У нас є няня, так, допомагає в цьому сенсі. Зараз нелегкий період росту зубів у дитини, перехід з двох років у три - важко всім. І навіть, коли я сплю - не сплю у нормальному розумінні, тому що з маленькою дитиною це складно зробити.

Поліна Логунова - ведуча ранкової програми НАШ ранок

Рано прокидаєтеся через ранкові ефірів на телеканалі. Багато часу витрачаєте на те, щоб привести себе в порядок?

Так, мені потрібно зробити повноцінний макіяж. Я це роблю сама на телеканалі замість гримера - навіщо обтяжувати людей, якщо я сама можу це зробити не гірше. Протягом півгодини наношу косметику - це навіть більше грим, тому що він інтенсивний, потім волосся укласти, переодягнутися, прочитати текст. Все разом це займає годину за часом. З цим макіяжем я ходжу весь день.

Ви раді поверненню на телебачення?

Це як нова любов, щось хвилююче. Я довго чекала цього моменту!

У 2016 гоці Поліна была ведучою спортивної програми

Це ваша перша робота на ТБ після телеканалу "Футбол 1", де ви були співведучою в проекті "Великий футбол" в період ЄВРО 2016?

Так. Квоти не давали нікуди увійти. І було, звичайно, важко. Я дуже вдячна всім, хто схвалив мою кандидатуру, за цей прекрасний шанс! Адже дивляться на людину в цілому. Це ж рейтинги каналу, його статус. Там працюють розумні, серйозні люди. Це не історія про "цицьки" і "губи". Це історія про те, що ти повинна щось говорити в кадрі, говорити з експертами, з депутатами. Тому я не маю права бути "дурненька", допускати якісь "факапи": вони спочатку бувають, звичайно, тому що я тільки вливаюся в цю тему. Але, тим не менш, це дуже відповідально, і я переживаю дуже через роботу і готуюся багато: багато читаю про політику - ніколи не думала, що з цим зіткнуся! Поки стою у заторі - дивлюся всі політичні відео, всі програми.

Селфі під час телевізійного ефіру

Чи критично ставитеся до самої себе? Чи переглядаєте свої ефіри, аналізуєте?

Аналізую, але не завжди, тому що зараз розумію - я не можу себе оцінити досить, все одно ще йде період підготовки. У мене прекрасна команда! Є люди, включаючи редакторів, які говорять мені про те, які помилки я роблю. Я їм за це дуже вдячна! Якщо я десь проштрафилася, то вони на це вказують, і це дивно, що вони відкрито про це говорять. Вони цим допомагають.

Ви почали вивчати українську мову?

Ні, не вчу. Я не можу думати на цій мові. Я за те, щоб ведучі говорили красиво, щоб мова лилася. Мені комфортніше говорити російською. Я не дуже люблю, коли перекручують українську мову, і російську в тому числі, і білоруську. Я не хочу перекручувати українську мову.

Ви родом з Білорусі. Правда, що на вашій батьківщині вже мало хто розмовляє рідною мовою?

Так. Ви знаєте, тут акцент більше роблять на мові, на вишиванках, на тому, якою хочуть бачити Україну. Кожна країна для кожного громадянина - це гордість, це батьківщина. Але в даному випадку, на мій погляд, акцентувати увагу на мові - це останнє, що потрібно робити.

А ваші батьки говорять білоруською?

Я б не сказала. Десь в родині ми, звичайно, говоримо українською, але ви розумієте, від цього ніхто не ставав ні гірше, ні краще. На українській мові можна людей ненавидіти і обзивати, і навпаки. Я за те, щоб в кожній країні мова жила. У Білорусі вона живе, там все-таки говорить якась частина молоді, є якісь асоціації, присвячені вивченню білоруської мови. Я з Мінська, і у нас по всьому місту розвішані білборди з білоруським текстом, у нас теж квоти є на мову. Радіо, телебачення - все на білоруській. Але сказати, що більше від цього кажуть в побуті - ні. Що від цього стали люди краще чи гірше, тому що просто говорять білоруською - ні. У нас, наприклад, в Білорусі дуже неширока естрада, і коли співають білоруською - ці пісні ніхто не слухає, крім тих, хто їх співає. А це все-таки бізнес і заробіток людей. Я вважаю, що настільки ставити в Білорусі мовні рамками - дивно, тому що артистам нікуди розвиватися. Окей, Україна величезна, і тут інша музика: є KAZKA і багато інших виконавців, які співають українською. У Білорусі немає настільки відомих імен.

Поліна Логунова з чоловіком, Дмитром Ступкою

Як чоловік, Дмитро Ступка, реагує на те, що у вас так багато роботи? Діма зараз рідко знімається в кіно - його більше можна побачити на сцені в театрі. Чи немає якоїсь конкуренції або ревнощів між вами?

Це більше питання до Дмитра. Він "знав, що брав". Він розумів, що я ніколи не буду сидіти вдома, що я буду завжди розвиватися - якщо він витримає це, то ми, звичайно, будемо йти разом по життю. Я буду йому допомагати, він - мені. Головне - не заважати. Якби я була актриса, я думаю, там би були професійні ревнощі. Якщо він в якийсь момент не прийме мій успіх, мій графік або ще щось, як і я б, якби він зараз більше знімався, то, звичайно, були б якісь проблеми. Тут справа в самій людині - приймаєш ти це чи ні?

Розкажіть трохи про Богдану. Як змінюється дочка, на кого більше схожа?

У нас кажуть всі, що 50 на 50. Хтось на мене, хтось на татка. Бодя дуже любить танцювати, грати. Вона дуже рухлива, активна. У неї дуже дзвінкий голос - такий, що просто розриває перетинки. Вона дійсно артистична дівчинка, і у неї дуже наполегливий характер. Я не ламаю його зараз. Я їй якось поступаюся зараз більше. Я розумію, якщо мені зараз некомфортна її категоричність, то в житті вона їй знадобиться.

25 квітня Богдані виповнилося 2 рочки

Чи не боїтеся цим розбалувати?

Ні, у неї немає надприродних запитів. Періодично, коли вона сильно заграється, вона отримує виховний урок, але при цьому у нас пекельна любов. Я вважаю, що Богдана переплюне всю сім'ю Ступки, Логунових і всіх інших. Вона дуже яскрава буде, і я докладу до цього всіх зусиль.

Чи вирішили ви квартирне питання? Змогли придбати власне житло?

Діма робить ремонт в квартирі, в якій ми будемо жити, сподіваюся. Її треба придбати ще - можна сказати, в розстрочку. Не кажи гоп, поки не перескочиш, але ще процес ремонту триває, а це дуже великі інвестиції. Поки чекаємо.

Дмитро та Поліна на відпочинку

Ви зараз повністю задоволені своїм життям?

Я задоволена своїм графіком. Мені хочеться розвиватися більше, мені хочеться більше входити в політичну тематику. Якщо я є якимось невеликим лідером думок для людей, то щось зробити для їхнього комфортного життя. Оскільки я працюю з жінками дуже багато, а жінка - глава сім'ї, як я вважаю, то я допомагаю їм боротися із заниженою самооцінкою, приношу якусь користь.

Якщо говорити про політику, як ви ставитеся до політичних змін в країні? Володимир Зеленський скоро вступить на посаду президента. Як ви оцінюєте його шлях від гумориста, актора і лідера Студії "Квартал 95" до переможця виборів президента в Україні?

Скажу вам там, якщо робимо акцент на тому, що він займався акторською діяльністю, то ми повинні згадати, хто став губернатором в Каліфорнії свого часу. Арнольд Шварценеггер зробив дуже багато для свого штату. Він пішов з поста, хоча люди хотіли, щоб він залишився. Ось вам приклад актора і бодібілдера. Втомилися люди від політики, яка була в Україні. Кожен президент, який приходив - це просто нове обличчя, а політика все та ж.

Володимир Зеленський - новобраний президент України

Великі надії на те, що Зеленський буде слугою народу. Є ті, хто проти нього. Але те, що він не говорить свою позицію чітко, не розкриває свої кроки - мене це не бентежить. Багато експертів говорять, ми б хотіли почути, що він буде робити далі. А може бути і не треба говорити. Менше говорити - більше робити. Він далеко не дурна людина. Поживемо побачимо. Ми не можемо загадувати. Поки те, що він робить - мені подобається. Мені подобається його гумор. Якби це був не Зеленський, а, наприклад, Іванов, але з таким же гумором - це було б цікаво. Тому що сумні обличчя, якісь жирні, запливлі пики, які розповідають нам "про чемну Україну-неньку", - вони не вселяють довіри. А тут, як мінімум, спортивний, молодий, красивий, цікавий чоловік, який стає главою країни. На нього приємно дивитися! Що стосується його політичної освіти - теж на це нарікають - я думаю, що навчитися бути гарною людиною складніше, ніж хорошим політиком. Тому впевнена, що навколо нього багато експертів.

У родині не жартували, може Дмитру теж варто піти в політику?

Я думаю, що швидше за все я туди піду, ніж Діма, і буду представляти свою сім'ю в Міністерстві культури. З культури багато роботи - непочатий край!

Нагадаємо, раніше дружина Дмитра Ступки порадувала фанів знімками стрункої фігури.

Як повідомляв портал "Знай.uа", співачка Ірина Білик розповіла про молодшого сина, його витівки та чарівність.

Також "Знай.uа" писав, що солісти KAZKA розповіли, як люблять відпочивати.