Російська співачка Алла Пугачова ледь не померла під колесами автобуса. Це сталося під час катання на санках. Історію, про яку мовчали роками, розповів виконавець Ігор Ніколаєв.

Артист пояснив, що інцидент, який ледь не закінчився трагедією, стався на один з днів народження. Тоді вони пили за його здоров'я, а Алла Борисівна попросила покатати її на санках.

Російський співак розповідав про свою дружбу з примадонною і згадав курйозний випадок. Так, у розпал святкування дня народження, вони поїхали кататися.

Артисти виїхали за межі двору і дісталися до проїжджої частини. У цей момент санки і застрягли і почалася смуга асфальту без снігу. І лише тут вони помітили автобус, який швидко їхав до них назустріч. Проте він не міг повернути з-за кучугур.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"І він ось так дыщ-дыщ про ці кучугури. І ми дивимося, як приречені на це, ми навіть не поворухнулися", - згадує Миколаїв.

В останній момент водієві вдалося зупинити автобус і уникнути аварії. Коли вони вже йшли додому, Пугачова зняла шапку і почала співати. Миколаїв зазначив, що водій дізнався співачку і був просто шокований.

Раніше повідомлялося, що легендарна радянська співачка Алла Пугачева днями засмутила прихильників новим знімком, який викликав масове подив. На фото Пугачова постала з двома молоденькими виконавцями.

Про це стало відомо завдяки новому посту на сторінці Примадонни в Instagram.

"Спасибі Кирилу Серебренникову і його театру за пісенний спектакль "НАША АЛЛА". Збентежена і зворушена до глибини душі новими сучасними трактуваннями пісень з мого репертуару, хвацько виконані молодими креативними артистами театру. Спасибі Марку Тишману за підбір репертуару. ЗДОРОВО‼️", — підписала знімок російська Примадонна.

Нагадаємо, Пугачова принизила Кіркорова на весь Instagram.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін сфотографувався з молодою незнайомкою.

Знай. ua писав, що молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.