Відомий російський співак Микола Басков поділився теплим сімейним фото з батьками. Про це передає Clutch.

Микола Басков рідко ділиться з шанувальниками деталями свого особистого життя, але іноді він все-таки трохи відкриває завісу таємниці. Так, нещодавно скандальний співак опублікував у своєму профілі в Instagram фото своїх батьків. Варто відзначити, що шанувальників здивувало, як молодо і свіжо виглядають "предки" Баскова.

"Мої найулюбленіші й найдорожчі… Завжди чекають мене з радістю", — підписав кадр артист.

У коментарях під фото красива пара удостоїлася маси компліментів від шанувальників Баскова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Які молоді у Вас батьки", "Красива пара і Прекрасний син!", "Тато схуд і помолодшав, мамі для здоров'я треба скинути зайві кг", "Красиві!!!!! Зі всіх сторін!!! Дай вам Бог добра і здоров'я!! Спасибі за сина", "Такі молоді і красиві", "Це батьки?! Я думала друзі! Які ж красиві , молоді. Чудова пара!", "Мама дуже красива", "Ого! Це точно батьки? Молоді які…", "Мама Моніка Беллуччі прям", — пишуть користувачі

Нагадаємо, після Діми Білана, який привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах, свій "золотий голос" подав і Микола Басков. Виконавець на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікував звернення, присвячене майбутній перемозі Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, загадкова смерть відомої співачки Юлії Началовой стала приводом для російських знаменитостей задуматися про швидкоплинність часу. Артист Микола Басков розповів докладно, як був близький до здійснення помилки, яка могла б спричинити за собою безглузду смерть.

Також Знай.uа писав, відомий російський співак Микола Басков постійно з'являється у компанії різних жінок, і не тільки на фотографіях папараці, але і на тих, які сам публікує у мережі. Так, цього разу Басков засвітився у компанії скандальної української співачки Таїсії Повалій.