Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в ніжному образі разом зі своїм нареченим. Як повідомлялося, днями дівчина похвалилася шанувальникам дівочою вечіркою, який, очевидно, влаштувала відразу ж після заручин з коханим. Нагадаємо, днями Аліна показала фотографії зі своїх заручин, а також похвалилася колечком, яке їй подарував коханий. Тепер же артистка вирішила показати того самого щасливого нареченого, якого вона так ретельно приховувала від громадськості, як виявилося, вже чотири роки.

На своїй сторінці в соцмережі Аліна Гросу опублікувала дві милі фотографії, на яких позує з хлопцем на ім'я Олександр, як вона раніше розповіла. На першому фото співачка зображена в обіймах коханого, вона як би стрибнула на нього, а він зловив. Дівчина одягнена в яскравий червоно-білий костюм з флористичним принтом. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і щаслива усмішка. Хлопець одягнений у чорні штани і сорочку, а на ногах у нього кеди зі світлою підошвою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На другій фотографії парочка відображена на прогулянці біля річки, вони милуються лебедями, а наречений що показує Аліні щось удалині. На цьому фото парочка стоїть вже спиною до камери, закохані тримаються за руки. У підписі до фотографії Аліна Гросу написала любовний вірш, очевидно, присвячений коханому чоловікові. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників, фанати почали активно її обговорювати. Фоловери в захваті від образу Аліни, а інші продовжують обговорювати нареченого і вітати дівчину з заручинами, про які вона повідомила фотографією з каблучкою на безіменному пальці.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.