Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу цілу серію фотографій, які відрізняються своєю відвертістю. На знімках, які з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в спокусливих образах і позах. Зроблені ці фото на сцені і за лаштунками, Лобода на них звивається перед камерою в різноманітних позах. Очевидно, що більшість знімків були зроблені безпосередньо під час концертів Світлани, на них також видно безголову підтанцьовку зірки. На всіх фото Лобода позує у відвертих вбраннях, які підкреслюють фігуру і оголюють зону декольте.

У підписі до фотографій Світлана Лобода написала: "Приємно бути в тренді #superstarshow 2018 #танцуюдажеволосами". Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати сценічні фотографії Лободи, її вбрання і підтанцьовку. Одні засипають Світлану компліментами, а інші радять бути скромніше, деякі також згадують концерти співачки, на яких вона виступала в цих нарядах.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Оце ноги", "Ох, яка ж Ви прекрасна", "Як ви ходите на таких шпильках?", "Світлана Сергіївна, Ви чудова жінка і дуже велика і творча людина", "Хіба законно бути такою шикарною?", "Вау, шикарна", "Офігенний образ, більше всіх подобається", "Відмінна форма!", "Красуня", "Шикарна жінка", "Ну що за жінка", "Мрію побувати на вашому концерті", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.