Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

В цей раз Маша Полякова показала чергові "дорослі" фото, на яких позує в незвичайному образі в красивому місці. На першій фотографії дівчинка зображена з кульбабами в роті і у волоссі. На ній темно-зелений смугастий костюм, який більше нагадує піжаму. Волосся Маші розпущене і покладене на плечі спереду, а на її обличчі легкий макіяж, дівчина не дивиться в камеру. На другому фото Маша сфотографована вже в повний зріст на тлі красивого лісового будиночка. Дівчинка позує в тому ж костюмі, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. В руці вона тримає троянду, приклавши її до обличчя.

У підписі до фотографії Маша Полякова написала: "Ви раді сонячним дням? А за костюм спасибі @shmotki_online_showroom. Дуже добре сидить і прекрасне якість". За цю рекламу, яку Маша робить вже не вперше на своїй сторінці в соцмережі, прихильники називають її "бізнес-леді".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Маші. Одні в захваті від таких милих фотографій, і засипають дівчинку компліментами, спостерігаючи як вона дорослішає. А ось інші ж засуджують і Машу, і її маму Олю Полякову, яка дозволяє дочці публікувати такі фотографії в соцмережі. "Красива", "Яким додатком ти користуєшся для таких фоток?", "Вся в мамку, така ж красива, як мама. Красуня", "Мамина копія", "Дуже красива", "Піжамка", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.