Старша дочка Олі Полякової підростає точною копією знаменитої мами: статна, довгонога, фігуриста. 14-річну Машу вже можна зустріти на багатьох світських заходах столиці.

Маша Полякова

Можливо, виглядає вона трохи доросліше за однолітків, але вже самодостатня - навіть готова відповідати на питання журналістів. Весняні канікули дівчинка провела без батьків в Італії. Вона активно займається вокалом, танцями і має всі шанси стати зіркою. Так чим же зайняті будні Маші, ким хоче стати в майбутньому й за що її лає мама - в ексклюзиві “Знай.ua”.

Полякова зі старшою донькою
Полякова зі старшою донькою

За словами дівчини, улюбленими її заняттями, окрім навчання у школі, є вокал, плавання, гра на фортепіано і танці на пілоні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше Маша у соцмережі повідомила, що завдяки правильному харчуванню і спорту змогла схуднути. Фігура дівчинки стала стрункішою. Але не всі з оточення Маші схвалили таке рішення.

“У мене вчителька музики, коли я говорю, що я дуже втомилася, можна я сьогодні раніше закінчу, говорить, що все це через твої дієти”, - розповіла Маша.

Відзначимо, що на своїй сторінці в Instagram Маша розписала, як побудовано її харчування. Так, Полякова-молодша повністю відмовилася від солодкого.

Полякова з донькою

“Коли було зовсім не під силу, я брала квадратик чорного шоколаду або ложку меду, запивала гарячим чаєм, трав'яним або зеленим, попускає”, - поділилася Маша.

Також вона відмовилася від картоплі, каш, макаронів. Інколи вранці лише може з'їсти мюслі з йогуртом.

“Основна їжа – це м'ясо, риба, морепродукти, овочі у всіх видах. Улюблене – оладки з цукіні, сирна запіканка, сирнички, фрукти лише в першій половині дня. І ні газованій воді. Вода та чайки”, – відзначила Полякова-молодша.

Маша Полякова

Нагадаємо, українська співачка Оля Полякова знайшла спосіб, як зробити підтяжку обличчя без хірургічного втручання. Про це пише Clutch.

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряною матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото.

Також Знай.ua писав про те, що у день виборів екс-солістка Віа Гри Санта Дімопулос розкритикувала фотографію в Instagram-акаунті співачки Олі Полякової, на якій вона позує з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.