Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята. Однак, навіть на відпочинку Регіна не втомлюється радувати шанувальників новими постами.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на території популярного турецького готелю Spice Hotel & SPA, де відпочиває. Регіна вийшла пляж у спокусливій небесно-блакитному купальнику, який підкреслив струнку фігуру зірки після пологів. Волосся телеведучої розпущене, а поверх голови вона зав'язала блакитну хусточку, на її обличчі немає макіяжу. Регіна відображена, стоячи біля басейну, поклавши руки на величезну статую слона, яка стоїть в зоні відпочинку.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко розповіла про свій відпочинок: "Ще трохи тепла в стрічку. Нехай усім нам сьогодні буде добре! До речі, виїжджаючи на відпочинок я волію лежати, лежати, лежати і ще раз лежати, потім плавати в морі, читати, об'їдатися смакотою, іноді дивитися серіали. Як проходить ваш відпочинок? Які переваги? Спасибі величезне @spicehotelbelek за теплий прийом, за смачну їжу, за відмінний настрій. Зовсім не хочеться розлучатися! #пятницасрегиной #регинатодоренко #регинапутешественница. Багато запитують про купальник – це @calzedonia", - написала вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої і блогерши. Фанати буквально засипають Регіну компліментами в коментарях. Однак є й ті, хто радить зірці бути скромніше, а інші відповідають на її питання.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.