Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. Цього разу телезірка вирішила показати фотографію з мамою і привітати її з Днем матері.

На фото Маша Єфросиніна позує разом з мамою і собакою, яку гладить жінка, а телеведуча тримає в руці чашку чаю. Маша обійняла маму і обоє регочуть, не дивлячись у камеру. У підписі до фотографії Єфросиніна розповіла зворушливу історію з дитинства, висновком якої стало те, що вони з мамою стали подругами.

"Першого чоловіка, який розбив мені серце, звали Дениско... Йому було п'ять, мені чотири. І любила я його, звичайно, без пам'яті! І ось, коли у нього стався день народження, моя мама запропонувала подарувати йому зелені ковзани! Справа була в Магадані – там, навіть отримуючи пропозицію руки і серця, дівчина раділа ковзанам більше, ніж обручці... А от Дениско покрутив своїм сопливим носом, і сказав, що колір нехилого мого подарунку йому не подобається! «Забирай» - сказав, «я не буду в таких кататися»... Малолітнього цього какашонка я вже не пам'ятаю в обличчя. І сад магаданський не пам'ятаю. Але дуже добре пам'ятаю свою Маму!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вона так тоді серйозно поставилася до моєї «трагедії», так серйозно пояснила мені, що потрібно поплакати, і назавжди викреслити світлий образ коханого, що, напевно, саме тоді, і ми стали більше ніж мама і дочка. Ми стали Друзями. Назавжди! Ось три головні правила, яких вчила мене моя мама і яких я незмінно дотримуючись у своєму житті: 1. Не перекладай на інших відповідальність за свої рішення та дії! Умій тримати удар! 2. Ніколи не виходь з дому, не сподобавшись собі в дзеркалі! 3. Люби чесно, щиро і дзвінко! Особливо своїх дітей! Любов'ю неможливо зіпсувати дитину. Однак її можна скалічити недоліком любові... Дякую тобі#мояЛюдася #ДеньМатери", - написала Маша.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.