Українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно під час відпочинку похвалилася стрункими ніжками, знову вразила фанатів відвертими знімками.

На цей раз під час відпочинку в Єгипті Наталія опублікувала в Instagram спокусливий ролик, де зірка з'явилася в сексуальному вбранні.

Не тільки наряд збентежив шанувальників, а й те, що він ледь прикривав пружні сідниці співачки.

Зірка спокусливо позувала на узбережжі Червоного моря. Деякі шанувальники зазначили, що на публікацію відвертих фото, які часто з'являються в Могилевської у соцмережі, співачку ймовірно підштовхує саме нова любов.

Так, в інтерв'ю для журналу Наталі, Могилевська зізналася, що готова на серйозні стосунки і навіть будувати сім'ю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Я будую стосунки тільки з тим чоловіком, хто досить сильний, щоб розкрити себе в ролі супутника поруч із сильною жінкою, як це задумала природа. Я готова рухатися далі, напевно, навіть будувати сім'ю", — розповідала зірка.

Нагадаємо, відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася фотографією з відпочинку. Наталія опублікувала два фото, а підписи до них вона розповіла про улюблених книгах.

На фотографіях, які з'явилися в записі артистки, вона постала на огляд публіки в незвичному образі. Наталія відображена лежачи на травичці на території готелю Rixos Premium Seagate в Єгипті. Для прогулянки співачка одягла бежеву блискучу кофточку і світлі брюки. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. А ось на другому фото Могилевська, напевно, сама сфотографувала гарний захід сонця. У підписі до фото Наташа розповіла про те, що читає на відпочинку.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".