Відомий російський шоумен, чоловік Алли Пугачової і телеведучий Максим Галкін опублікував на фан-сторінці своєї дочки Єлизавети в Instagram вельми дивне відео, у якому потролив російського актора, ведучого Дмитра Нагієва і колишню учасницю телешоу Дом-2 Вікторію Боню за рекламу в соціальних мережах.

Вікторія Боня
Вікторія Боня

"Зараз всі щось рекламують в Instagram. Напевно, просто є люди, яким реклама йде, ось вони народжені, щоб впарювати всяку хр*нь. Ось наприклад Дмитро Нагієв" - говорить Галкін, миючи посуд у фартусі на голе тіло і різко переноситься на унітаз в туалет.

Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв

"Туалетний папір шовковийшлях - проведи свій караван по м'якій доріжці"- пародіює Максим голос Нагієва.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Далі дісталося і Вікторії Боні, яка рекламує те, що заздалегідь неефективне:
"Я відкрила для себе нові креми, вони повністю замінюють ботокс. Вікторія, ви самі вірите, що креми можуть замінити ботокс? От і ми не віримо."

Шоумен зрозумів одне, що якщо потрібно "впендюрити" щось, у що ніхто не вірить, то тут, безумовно, потрібен той же Нагієв.
"Крем "Фантазія" Боні - розгладить навіть найголовнішу складку на вашому тілі" - знову пародіює Дмитра Максим, застрибнувши на барну тумбу.

В коментарях полилися неабиякі засудження Галкіна за такий формат відео, ще й на сторінці доньки:
"Це сайт Лізи Галкіної, а тато виставляє не дуже красиві ролики. Просто непристойно.", "Треба одягнутися. Статус не той. Ведучий першого каналу в фартушку на голе тіло.У Росії є чоловіки,які за своїм статусом не можуть перед глядачами перебувати у фартухах,на унітазах і голяка", " Моя думка про нього змінилася , хіба це мужик?"

"А нічого, що маленькі діти твої тебе бачать таким", "Як же ви любите бути ганебними, жах просто. Тільки що дивилася танець Христини з сином і жахнулася і тут ще одна гола зірка. ", "Зі сторінки крихти Лізоньки таку вульгарність, приберіть!", "Максим вам більше немає чим зайнятися чи що? У вас криза з роботою?", "У Максима є свій статус і стиль і він подобається його шанувальникам. Особисто мені це неприємно дивитися,його заносить не туди."