Зірка українського шоу-бізнесу Оля Полякова уміє заінтригувати шанувальників. В Мережі бурхливо обговорюють не тільки наряди і особисте життя, але й пластичні операції зірки. Фани співачки впевнені, що 35-річна артистка зобов'язана своїми пухкими губами сучасним ін'єкційним методиками.

На своїй сторінці в Instagram Полякова відповіла на найкаверзніше питання, передає Clutch.

Так, нічого не приховуючи, Полякова написала, що ніколи не вдавалася до збільшення губ. Їх форма і об'єм у неї від природи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"У мене вони були завжди, подивіться фото в молодості". написала Полякова під знімком

В підтвердження слів артистки ми знайшли фото Олі Полякової в юності. І дійсно, її риси обличчя з тих пір зовсім не змінилася.

Нагадаємо, що популярна українська виконавиця Оля Полякова опублікувала на своїй сторінці в Instagram новий фотоколаж. Цього разу Суперблондинка звинуватила Нікі Мінаж в плагіаті головного убору. Знаменитість підписала його так: "милі Дівчатка!!! Ну ви задовбали!) #никизолотаяручка".

Шанувальники артистки залишили під публікацією безліч коментарів: "Так тирять у нашого брата!!!", "Фантазія в шоу-бізнесі тільки у вас, Олю))))".

Раніше портал писав, що популярная українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетними кадрами з мамою Світланою, починаючи з раннього дитинства і закінчуючи абсолютно новими знімками. Таким чином артистка ласкаво привітала найріднішу жінку з Днем матері, який прийнято відзначати 12 травня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", не так давно Полякова публікувала незвичайний колаж, звинувативши американську поп-зірку Кеті Перрі в плагіаті.
Також "Знай.uа" писав, що на своїй сторінці в соціальній мережі Ольга Полякова опублікувала фото, на яких позує повністю оголеною, правда, стоїть до камери спиною.