Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невеликий ролик, показавши найяскравіші моменти з концерту з Мінську і за його лаштунками. Так, артистка виступала в досить відвертих вбраннях, виставивши напоказ ідеальну фігуру в білому боді з глибоким декольте і блискучій коротенькій сукні.

"Шик🔥🔥Мінськ!!", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Як мені подобається ця мила кінцівочка, де Ви машете рукою!☺️😍", "Очам приємно дивитися 🤩💜", "Мадонна!❤️", "Така🔥🔥🔥🔥, красива,витончена... Молодець🌹", "Лобода просто молодець, так тримати)", "Яка ви красива, сексуальна, а ноги-ноги 😍😍😍", "Ви ядерна бомба. Так завести мільйони, можете тільки Ви. Я Вас просто обожнюю. Всі пісні ХІТИ.", "Світлана Ви ЧУДОВО виглядаєте 😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍", "Ваш талант і Ваша працьовитість викликають повагу", "Класна, шикарна 🎉".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.