Популярний російський гуморист і чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін показав свіже фото з примадонною естради. Відповідний знімок з'явився в Instagram шоумена.

Публікацію він приурочив до річниці спільного життя. Шанувальники зазначили, що на фото Алла Борисівна виглядає як ровесниця Галкіна, хоча у них 27 років різниця у віці.

"Познайомилися 18 років тому в танці - так і танцюємо досі", - пише Галкін під фото.

Пугачова була одягнена в чорне плаття, були видні її постройневшіе ноги. Також більш юною вона здається через зачіски – подовженого каре з чубчиком. Шанувальники здивувалися, яка вони прекрасна пара і що примадонна поруч з таким прекрасним чоловіком молодшає з кожним роком.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Танцюйте у щасті й любові,дорогі!!! У Вас це добре виходить!!👍🏽👍🏽🎉🎉", "Танцюйте як можна довше! Ваш танець прекрасний ...така доля дарує обраним...Ви одні з небагатьох!", "Така фраза, таке фото, аж до мурашок) зворушливо, життєво, людяно, благородно і оооочень любляче❤️Здоров'я", "Алла Борисівна виглядає чудово", " ГОЛОВНЕ, щоб ВАМ було комфортно..... ВСЕ інше не важливо.... ЗДОРОВ'Я І довголіття…", " Алла Борисівна, Ви так чудово виглядаєте зараз .. як ніколи раніше!", "18 років...а АБ з кожним роком все красивіше і красивіше! Максим, Ви чарівник! Чудеса зі своєю дружиною творіть! От би моєму чоловікові теж "чарівну паличку" і я рік від року все красивіше і красивіше 😊😘", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін нажахав станом Пугачової.

Знай. ua писав, що голий Галкін потроллил Нагієва і Боню.