Російський співак Філіп Кіркоров розповів про деякі подробиці життя з примадонною російської естради Аллою Пугачевою. Вони були яскравою парою і артист досі не може пробачити собі, що втратив цю жінку.

Про це він розповів у документальному фільмі "Колір настрою".

Кіркоров повідомив, що досі вважає себе винним у тому, що шлюб з Аллою Борисівною розпався, а також розповів деякі подробиці їхнього спільного життя. Артист через стільки років вирішив зізнатися, що в житті і на сцені Примадонна зовсім інша.

"На сцені вона "люби мене", а в житті — жорсткий суворий чоловік з дуже серйозними принципами. Це, бути може, і робить її такою великою не тільки на сцені, але і в житті. У цьому секрет тяжіння її особистості", - зазначає артист.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Кіркоров називає Пугачову особливим виконавцем на російській естраді. На його думку, вона стоїть окремо від усіх інших артистів, завдяки своєму унікальному таланту.

Раніше повідомлялося, що Відома, навіть легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова прикрасила своєю присутністю прем'єру шоу Філіпа Кіркорова "Я+R. Друге Я". Варто зазначити, що для відданих шанувальників співачки ця подія стала досить резонансною, адже Примадонна вже не так часто радує виходами у світ.

В Instagram Артема Каторгіна опубліковано відео з моментом прибуття Пугачової на шоу її екс-чоловіка.

Нагадаємо, нова пісня Алли Пугачової викликала бурю в мережі: примадонну жорстко висміяли. Фанати скаржаться, що якість текстів Алли Пугачової сильно впало.

Як повідомляв Знай. ua, Алла Пугачова шокувала новорічним привітанням: пряме послання Путіна. Повідомлення з'явилося під фото дітей Пугачової.

Знай. ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим виглядом: стала схожа на Гурченко, вам би на море. Пугачова з'явилася на концерті Кіркорова.