Зірка серіалу "Мажор" Павло Прилучний осоромився п'яним відпочинком у чужій машині.

Павло Прилучний

Відповідне відео виклала у мережу власниця автомобіля, де вирішив "подрімати" скандальний актор.

Жінка лишила своє авто на парковці під будинком, а коли зібралася їхати у справах, виявила "за кермом" сплячого Прилучного.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Актора Павла Прилучного знайшли сплячим в машині. В чужій. Невідомо, як він туди потрапив, але власниця авто була дуже здивована, коли на ранок натрапила на пом'ятого героя "Мажору" у себе за кермом. Вона просила його вийти, але марно — у актора це чомусь не вийшло", - сказано у повідомленні під відео.

Прилучний поводився вкрай нахабно і не хотів виходити з машини, незважаючи на погрози жінки викликати поліцію.

Нагадаємо, два російських актора не були пропущені до України.

Причина полягала в порушенні правил в'їзду в Крим, який окупований Росією.

Згідно з встановленим Україною нормам, в'їжджати на півострів можна лише через українські пункти пропуску, тоді як актори це правило порушили і в'їхали в Крим з території РФ, а потім хотіли потрапити в Україну.

Актори були виявлені в таких аеропортах, як "Бориспіль" і "Одеса".

Наголошується, що затримані актори – Володимир Селезньов і Ольга Філіппова.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, позуючи разом з кращими подружками в одному з барів. Так, артистка поспішила привітати подругу, хореографа Олену Чірву з днем народження, побажавши їй побільше щастя, однак шанувальники здивувалися дивному образу Регіни, розкритикувавши її штани.

Також Знай.ua писав про те, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.