Відома українська співачка Настя Каменських, яка в травні цього року збирається вийти заміж, відвідала в Києві презентацію дебютного альбому групи ZBSband - своїх підопічних на талант-шоу "X-Фактор". Альбом отримав назву "Аудіотеатр".

Журналісти "Знай.ua" також побували на заході.

"Я коли побачила хлопців на "X-Факторі" навіть ще не знаючи, які будуть у кожного з нас (членів журі - ред.) номінації, відразу ж закохалася і зрозуміла, що якась божевільна енергія там живе, треба якось допомогти їм. Так вийшло, що ми з хлопцями потім спільно почали працювати, потім ще і виграли. Я вирішила, що нам не треба розлучатися", - розповіла Каменських.

Співачка в середині виступу ZBSband вийшла на сцену і заспівала дуетом зі своїми підопічними, Владиславом Онищенком і Богданом Буйлукою пісню "8-ма марта".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Солісти ZBSband зізналися, що спочатку їм було важко на проекті.

"Найперше і головне - спочатку ти не віриш, що в тебе вірить сама Настя Каменських!" - кажуть артисти.

Каменських зазначила, що їй дуже цікаво працювати з хлопцями, у них багато цікавих творчих ідей, і їй хочеться допомагати їм розвиватися.

На питання журналіста щодо майбутнього весілля зі своїм колегою, Потапом, співачка дала ухильну відповідь.

"Коли настане потрібний момент - ви все дізнаєтеся", - сказала Каменських.

Нагадаємо, ZBSband складається з двох акторів київського театру Золоті ворота Владислава Онищенка і Богдана Буйлук. Хлопці прийшли на кастинг Х-Фактора з авторською піснею "На морозі", яка підкорила суддів. У відбірковому турі вони отримали щасливий квиток у вигляді чотирьох "так" від суддів шоу і потрапили в команду Насті Каменських, яка і привела їх до перемоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських показала, як відсвяткувала свій день народження з Потапом.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.