Екс-чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який у свій час спалився на зраді в Києві, продовжує спілкуватися з донькою, яку іноді не бачить по кілька місяців. Колишній чоловік зірки навіть прийшов до Соні в школу, де вона дебютувала на великій сцені.

Про це стало відомо завдяки новим знімкам в соціальних мережах.

Вистава показала, що донька Ані — дуже талановита та артистична дівчинка. Їй вже пропонують головні ролі в спектаклях, правда, поки шкільних. Цей досвід, можливо, підштовхне її до того, щоб у майбутньому обрати професію, пов'язану зі сценою. Схоже, що Соня цілком органічно почувається на сцені, особливо, коли в залі знаходиться її головний глядач — улюблений тато.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після вистави Мурат вручив своїй доньці гарний букет квітів. Шанувальники Лорак підозрюють, що і сама артистка була присутня на виставі доньки, але фотографуватися з екс-чоловіком не стала. Очевидно, у неї залишилася на Мурата велика образа.

Як відомо, розлучення Ані сталося після брудного скандалу в пресі зі зрадою Налчаджіоглу. Спочатку до ЗМІ потрапили деталі тільки одного побачення Мурата з зіркою Instagram. Але потім просочилася інформація, що поки Лорак була на гастролях Мурат не зберігав вірність і навіть приводив дівчат у їх спільну квартиру в Києві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Ані Лорак оформила розлучення зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу на початку року. Але у неї підростає донька Софія, яка не оформляла розлучення зі своїм батьком і потребує його уваги, так само як і маминого. Розлучившись, Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу зберегли людські стосунки і не стали шантажувати один одного дитиною. Екс-подружжя зуміло домовитися щодо виховання доньки. Співачка дала можливість колишньому чоловіку проводити час зі спадкоємицею.

Нагадаємо, колишній чоловік Лорак Мурат показав найріднішу жінку: зрозуміло, на кого схожа донька.

Як повідомляв Знай.uа Потап, Дзідзьо, а може Кароль? Українці вгадують тренера "Голос країни" по дитячому фото.

Знай.uа писав, пижама-пати: Лорак виставила голі груди на радість публіці, фото зводить з розуму.