Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невеликий уривок з кліпу на україномовний хіт "Обіцяю", порівнявши себе з богинею веселощів і радості з картини "Весна", кисті Боттічеллі. Так, артистка зізналася, що на платформі Youtube відеоробота встигла зібрати 4 мільйони переглядів за короткий час, а ще заінтригувала зізнанням в коханні продюсеру Потапу.

"Пісня #обіцяю дуже інтимна для мене! Тут треба впіймати кожне слово, кожну нотку! Хто ще не бачив відео , бігом на YouTube ! А ті хто подивився, чи вам сподобалась моя присвята коханому в кінці? 📝❤️", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Коханий подарував дуже гарну пісню! Залишилося обручку і сина🤗", "Раніше чоловік зізнавався жінці в коханні,а зараз навпаки.Дивно це.Мабуть не все так добре,раз так просиш.", "Шалено ніжно😻", "Настя ваші пісні на українській мові ,заворожують❤️", "Пісня подобається. Кліп не вразив, вірніше, занадто багато всього.", "Дуже ніжно і зворушливо💕", "дуже сильна пісня дякуємо за неї😘", "Мені дуже сподобалась".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.