Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила кумедне фото з Вєркою Сердючкою, її "мамою" і підтанцьовкою, позуючи за келихом вина на пляжі Ізраїлю. Так, Катя приїхала підтримати епатажну виконавицю на фіналі шоу Євробачення-2019, де Сердючка виступить в якості запрошеного гостя вже 18 травня.

"За Євробрачення з
@v_serduchka
Чекаємо на яскравий виступ у фіналі @eurovision ", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери не пройшли повз: "Аааа улюблена наша Вєрка Сердючка! Клас", "Нарешті хоч хтось нормальний!!!)😄", "Вєрка!!!! Не пий алкоголь у прямому ефірі!!!! Діти дивляться!!!!", "Вєрка всіх порве", "Катя ви така красуня 👍👍👍👍👏👏👏", "Клас😀 чекаємо", "Красиві!😍", "Чекаемо на Вєрку Сердючку".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.