Мільйони людей по всьому світу мріють про популярності. Життя у світлі софітів здається казкою, адже зірки можуть похвалитися великими гонорарами і постійними гастролями. Мало хто замислюється, що надмірна увага публіки доставляє артистам дискомфорт, особливо, коли мова йде про неадекватних фанатів. Зокрема, Алсу довелось несолодко через одного фана.

Киянин Юрій Латенко протягом декількох місяців переслідував співачку Алсу і погрожував її близьким. Починалося все з невинних листів, до яких давно звикли артисти. Шанувальник зізнався зірці в любові і вимагав зустрічі. От тільки відповіді на свої послання Юрій так і не отримав.

Тоді Латенко приступив до активних дій. Він став публікувати в Мережі повідомлення про те, що шлюб Алсу з бізнесменом Яном Абрамовим є фікцією. Чоловік запевняв оточуючих, що артистка ніколи не народжувала, а дві вагітності вона майстерно імітувала. Цього фанату виявилося недостатньо: на 18 липня 2008 року він призначив своє весілля зі знаменитою співачкою.

Юрій погрожував родичам Алсу, які могли встати на шляху їх "сімейного щастя". Тоді близьким зірці довелося звернутися в правоохоронні органи. Латенко нібито запросили на зйомки шоу "Нехай говорять", але вже біля входу в готель злочинця заарештували. Пізніше співробітники поліції стверджували, що шанувальник артистки веде себе неадекватно, а лікарі підозрюють у нього параноїдальну шизофренію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У 2012 році Латенко у короткому інтерв'ю пояснив, що мрії про одруження на Алсу залишилися в минулому, і тепер він розробляє двигун для літаючого корабля. Шанувальник співачки регулярно проходив психіатричні обстеження в Києві, продовжуючи жити разом з мамою.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко відірвався на повну з мамою Сердючки в столиці Євробачення 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа" букмекери здивували новим прогнозом на Євробачення 2019.

Також портал "Знай.uа" писав, що колір настрою смуток: Лазарєву і Кіркорова заборонили говорити з Мадонною. Відомо, що Мадонна повинна виступити у фіналі конкурсу, 18 травня. Співачка виконає дві пісні, але це виступ перетвориться в повномасштабне шоу.