Популярні російські музиканти Лариса Доліна, Олександр Панайотов, Олексій Чумаков, Юрій Шматов записали пісню з Вірою Алдоніною. Артисти присвятили композицію Юлії Началовій, яка нещодавно трагічно померла.

Про це повідомляє Clutch.

У запису нової версії Герой не мого роману взяли участь Лариса Доліна, Олександр Панайотов, Олексій Чумаков, Юрій Шматов, Вірочка Алдоніна, Етері Беріашвілі та вокальний ансамбль МГІК.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це данина пам'яті чудовій, безмірно талановитій співачці, музиканту, спорідненій душі, яка так передчасно пішла… Ми хочемо висловити свою любов до тебе, Юленько. Кожен, хто брав участь у створенні цього проекту, вклав душу і серце. Окреме спасибі студії ViSound і особисто Валері і Антону Парамоновим, Сніжані Югай за відеопродакшн. Автор ідеї та продюсер Ілля Спицин". йдеться у підписі

Нагадаємо, що відразу після трагічної смерті російської співачки Юлії Началової мати колишнього чоловіка співачки Євгена Алдоніна заявила, що 12-річна донька Началової житиме з батьками співачки. Однак сталося все не так.

Судячи з публікацій в соціальній мережі Віра живе в родині батька з його новою дружиною і зведеним братом. Стверджують, що дочка Началової прекрасно почуває себе в родині тата і відмінно ладнає з усіма її членами.

Юлія Началова
Юлія Началова

Раніше портал писав, після похорону Юлії Началової її друзі опинилися в центрі скандалу. Їх звинувачують у піарі самих себе після смерті співачки. Критика полилася також і на близьку подругу співачки, Олену Леніну. Письменниця і світська левиця в день похорону Юлії Началової знімалася в шоу Андрія Малахова. Воно було присвячене трагічній смерті співачки.

Після того, як зйомки завершилися, письменниця зробила знімок разом з Малаховим. Легка посмішка на її обличчі стала причиною того, що фанати почали бажати їй смерті і публікували гнівні відгуки.

Як повідомляв "Знай.uа", фанати взялися за ранню творчість Началової і жахнулися.

Також "Знай.uа" писав, на могилі Началової побачили гостя з того світу.