З дня, коли померла відома російська співачка Юлія Началова минуло майже два місяці, проте біль втрати не вщухає. Особливо, у її близьких.

Журналістка Ірина Ісаєва хоча і не знала Юлію Началову особисто, але побічно брала участь в її долі, допомагаючи за допомогою преси бути відомою, популярною. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Юлія Началова
Юлія Началова

Справа в тому, що Ірина багато років пропрацювала в друкарських виданнях про зірок – "Зажигай!", "Только звезды", "Собеседник". Вона була там більд-редактором – підбирала фотографії артистів до матеріалів друкарських авторів. В середині березня вона шукала знімки для репортажу з похорону Началової, а тепер не стало її самої. Ще 2 травня Ісаєва відпочивала на природі, залишивши на своїй сторінці пост, якому судилося стати останнім.

Юлія Началова
Юлія Началова

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Ліс прокидається від зимового сну, розпускаються бруньки на деревах. Час первоцвітів і перших грибів. Сусідка набрала повний кошик строчків. Після дощу в лісі незвичайні запахи справжньої весни. До запаморочення. Ставок у селі хтось почистив, упорядкував і зміцнив берег. Верба плакуча дивиться вниз і бачить своє відображення в чистій воді. Рибалки тут же сіли ловити рибу, сусідський пес Ален прийшов у вигляді групи підтримки", – писала Іра.

А 6 травня вранці Іри не стало... Вона збиралася на роботу, як раптом відчула, що їй стало зле. Виявилося, відірвався тромб – смерть була миттєвою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що донька покійної російської співачки Юлії Началової Віра Алдоніна провела травневі свята з новою сім'єю свого тата. Як відомо, після смерті Началової її 12-річна донька Віра залишилася жити з бабусею і дідусем. Вона мотивує це тим, що так їй буде зручніше відвідувати різні музичні гуртки. Однак Віра продовжує активно спілкуватися з новою сім'єю батька і проводить з ними вихідні. 1 травня футболіст Євген Алдонін зводив доньку, дружину Ольгу, маленького сина і свою маму погуляти у московський парк Лужники. Його молода дружина поділилася теплими кадрами в своєму профілі в Instagram.

Нагадаємо, Салтикова судитиметься з колишнім Началової: озирніться на своє життя і жахніться.

Як повідомляв Знай.uа Бекмамбетов окільцював юну помічницю президента: "Бабки вирішують все".

Також Знай.uа писав, Юлія Савічева розкрила сумну правду про розлучення: "Це якийсь жах".