Українська хіп-хоп-співачка Аліна Паш на своєму YouTube-каналі презентувала кліп на пісню "Се Україна, йо!".

Це своєрідний реверанс у бік роботи Дональда Гловера, відомого під псевдонімом Childish Gambino. Так само, як американський репер зачіпає проблеми темношкірого населення та жорстокість поліції, Аліна Паш показує типові українські проблеми.

За сюжетом ролика, співачка постає в ролі активістки на імпровізованому мітингу. Її оточують люди із транспарантами "Забороняти заборонено". "Уявіть: війна, а ніхто не прийшов", "Щастя – нова ідея", "Поезія на вулицях". Але це не єдина її роль у кліпі – Аліна також постає в образах журналіста, телеведучої і навіть президента

В описі до ролика на закарпатському діалекті розказано історію про українців, які постійно скаржилися, а одного разу почали пишатися собою.

Як зізнається сама Аліна Паш, на створення треку її надихнуло відео Childish Gambino "This is America".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що з цього вийшло дивіться самі:

Нагадаємо, Аліна Паш приголомшила публіку яскравою версією народної пісні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Паш виступила в головній ролі у кліпі групи "Агонь".

Також Знай.ua писав, суперпопулярна композиція "Плакала" українського гурту KAZKA побила новий рекорд в мережі, переступивши позначку в 200 мільйонів переглядів на YouТube.