Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно у захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх підписників в Instagram.

Так, нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Софія опублікувала стильне фото, на якому демонструє українську красу на вулицях Вестмінстера, що у Великій Британії. Дівчина зображена в одному з кафе у кварталі Мейфер – вулиці з найдорожчими офісами. На знімку видно, що Соня замовила собі вишукану і, напевно, дуже смачну страву, але поки ще її не спробувала, задовольняючись напоєм. У заклад дівчина прийшла у світлому піджаку і з розпущеним волоссям і легким макіяжем.

У підписі до фотографії Соня Євдокименко написала: "Healthy lunch in Mayfair", що можна перекласти, як "Здоровий ланч у Мейфері". Фолловери Соні, яких налічується в Instagram вже понад 100 тисяч, не пройшли повз і почали активно коментувати фото. Дівчину буквально засипають компліментами в коментарях до знімка, фани в захваті від її природної краси та елегантного стилю. Багато також дівчині бажають приємного апетиту.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Наймиліша людина! Принцеса з казки! Привіт Вам, Софія!", "Приємного", "Воду треба пити за 30 хвилин до обіду або не раніше, ніж через годину після обіду. Інакше в ШКТ буде процес гниття, токсичний для організму", "Ого, яка красуня", "Приємного апетиту", "Bon appetite", "Привіт з іншого кінця світу", "Я теж хочу їсти здорову їжу", "Як часто ви їсте птицю і яйця?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.