Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яким повідомила про те, що відвідала вечірку в ресторані авторської кухні Миколи Тищенка. А також похвалилася нагородою, яку нещодавно отримала.

На новій фотографії, яка з'явилася в записі Лесі Нікітюк, вона постала на огляд публіки спокусливому вбранні. Для вечірки в модному ресторані телезірка вибрала коротеньку чорну сукню оригінального фасону, яка оголила ніжки і підкреслила струнку фігуру Лесі. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі – легкий макіяж. В руці зірка тримає крихітний клатч в тон сукні, вона дивиться в камеру і мило посміхається.

У підписі до фото Леся Нікітюк розповіла, що отримала премію "Телеведуча року". "Днями отримала премію "Телеведуча року" за версією @nikolaytyshchenko (Коля з Днем Народження, до речі)! Виявилося, що було голосування... і ви вибрали мене! Спасибі, щоб ви були мені здорові! Лю #лесяникитюк #премиягода #балцветов2019 #coin #ревізор #женаревизораАлла", - написала телезірка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Шанувальники не пройшли і повз цієї публікації і почали активно її обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк питаннями та побажаннями, а деякі почали активно обговорювати незвичайний образ телезірки і відповідати на її подяки. "Така худенька!", "Голосували за Вас! Вітаємо!", "Красуня, змінюєшся не по днях, а по годинах", "Леся, ти бомба", "Сукня клас", "Яка краса", "Шикарна", "Вітаю вас, це справедлива нагорода!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.