Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі в гримерці.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки на зйомках нового сезону розважального шоу "Хто проти блондинок?", що виходить на "Новому каналі". Як раніше розповідала Леся, її в черговий раз затвердили на роль ведучої цієї програми. На знімку, який з'явився на її сторінці, вона позує в стильному піджаку насиченого синього кольору.

Це вбрання підкреслює струнку фігуру телезірки, а родзинки цьому піджаку додають білі шнурки з боків і на рукавах. При цьому під піджаком у Лесі якісь дивні сітчасті шорти чорного кольору, а зверху в районі декольте виглядає ще шматочок такої сіточки.

Леся стоїть прямо перед камерою і дивиться в неї, однією рукою вона торкається стегна, а другою — волосся. До речі, про волосся, як зазначили шанувальники зіркової телеведучої, вона наростила шевелюру, адже на недавніх знімках з Єгипту волосся у Лесі було значно коротше. На цьому ж фото воно довге і розпущене, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підписі до фото Леся Нікітюк написала: "Якщо ви хочете бути в порядку! Працюйте кожен день. Style Жуйков. @andre_tan_official. Makeup @sveta_kanarskaya #лесяникитюк #хтопротиблондинок2019". Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно його обговорювати. Фоловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть називають ходячим сексом і родзинкою телеканалу, натякаючи на її новий образ. Інші ж засипають зірку різноманітними питаннями про зйомки нового сезону улюбленого шоу, яке веде Нікітюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.