Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне відео, щоб прорекламувати організаторів вечірки з нагоди дня народження її старшої дочки Євангеліни. Так, для свята дівчинки, яке, до речі, було 9 квітня, артистка орендувала розкішний банкетний зал, суцільно оздоблений ніжно-рожевими тюльпанами і масивними ляльками, танцювала з аніматорами у казкових костюмах, а родзинкою вечора стали живі пухнасті лами, на яких міг покататися кожен бажаючий.

"Обожнюю такі вечірки 🤩🔥", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Яка красаа🐪 !Все дуже гарно!👍", "Євуська така щаслива-посмішка до вух👼🏼😍😍", "Мама Свєта знову запалює: Ваші танці з дракончиком та лялькою)))⚡️🔥🔥", "Божеее, яка милота😻💕", "все таке світле😌🙏🦋", "Ніжне оформлення! І відео дуже миле))", "Вечірка принців і принцес👍😇❤️🔥", "Вечірка вогонь 👍🔥", "Дуже круто", "Краса,все дуже шикарно".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.