Лідер групи "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів про особисте, де буде святкувати день народження і про те, як знімався в кіно. У п'ятницю, 17 травня, група вирушила в американський тур.

"Друга ріка" проведе виступу в Нью-Йорку, Чикаго, Клівленді та інших містах. Навіть свій 45-й день народження Харчишин відсвяткує виступ на сцені.

"Як раз 26 травня у нас запланований останній концерт американського туру. У моєму житті подібні речі трапляються часто. Наприклад, в минулому році на день народження також був виступ. Правда, в Україні… до Речі, мені все одно, скільки там виконується. З 30 років, ні, обманюю, з 32-х, я не вважаю своїх років. Якби ви не сказали, що "стукне" 45, я б не звернув уваги. У мене погано з математикою", - розповідає він в інтерв'ю українському виданню "Експрес".

Харчишин не лише співак, а й актор. Він активно грає в театрі і навіть знімається в кіно. У цьому році на екранах з'явилася комедія з його участю – "Зустріч однокласників".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я спробував себе в телесеріалі. Виявилося, що зніматися в "милі" набагато важче, ніж у повнометражному кіно. У першу чергу тому, що у тебе немає стільки дублів і шансів переозвучити свою роль. Перевтілюватися потрібно швидко – як у театрі… Одне слово, робота в серіалі – це випробування, яке допомагає зрозуміти, який ти насправді актор. Спробувати було дуже цікаво і, слава Богу, я впорався", - пояснює артист.

Нагадаємо, "крик" Лазарєва на Євробаченні пішов у люди.

Як повідомляв Знай. ua, лідер групи "Друга Ріка" пояснив українцям, навіщо потрібен "мовний закон".

Знай. ua писав, що учасника Євробачення відсторонили після грандіозного скандалу.