Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз Слава вирішила показати незвичайне фото в стильному образі, яке було зроблено в ізраїльському Тель-Авіві, де проходив фінал Євробачення 2019.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове стильне фото, на якому позує в компанії переможця "Євробачення 2014" Тома Нойвірта, більш відомого в жіночому амплуа Кончіта Вурст. Знімок був зроблений, мабуть, десь за лаштунками конкурсу, і якщо Слава позує на ньому в простенькій одежі, то Кончіта Вурст – у відвертому сценічному образі.

Так, для фото Слава наділа прості сині джинси та білу футболку, а на пояс пов'язала картату кофту. Камінська стоїть в обнімку з Томом Нойвіртом, але не дивиться в камеру. Зазначимо, що Кончіта Вурст постала на огляд публіки в чорному топі і трусиках, поверх чого вона натягнула темний прозорий комбінезон з пір'ям. На голові артиста чорна кепочка, а на ногах стильні черевики на високих підборах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У підписі до фотографії Слава Камінська написала: "Просто послухайте його останній альбом! @conchitawurst – моя любов". Фанати зірки в захваті від цього незвичайного фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато також обговорюють та засуджують образ Кончіти Вурст і її виступ на сцені Євробачення в цьому образі, в цьому році. "Спалити його!", "Так, він неймовірний, харизматичний! Хлопці, будьте добрішими!", "Це просто екстаз, божевільна фотка. А про новий альбом Кончіти і її образ я взагалі мовчу. Це зрив системи", "На Козловського схожий, з макіяжем вамп", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.