Переможець Євробачення-2019 Дункан Лоуренс порушив одне з головних правил пісенного конкурсу, повідомляє УНІАН.

Саме цю пісню артист вже виконував у 2017 році. На Youtube було виявлено відео, котре датується 2017 роком. На відеоролику Дункан виконує ту ж пісню, з якою брав участь у конкурсі. На відео з репетиції видно, як переможець Лоуренс співає пісню Arcade, проте запис датується 9 червня 2017 року. Цей факт може стати причиною для анулювання підсумків.

Відзначимо, що головним принципом міжнародного пісенного конкурсу є виконання артистами нових пісень.

Факт, що пісні вже 2 роки може стати достатньою причиною для анулювання результатів фіналу. До речі, за день до самого фіналу Євробачення у букмекерів визначився явний лідер - це Дункан Лоренс з Нідерландів. Його перемогу оцінюють у 43%, а можна поставити з коефіцієнтом 1.72.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що за результатами суддівського голосування Дункан зайняв третю позицію, однак глядацьке голосування вивело його на перше місце.

Варто додати, що у гранд-фіналі Євробачення 2019 виступили представники 26 країн - десять переможців першого півфіналу, десять переможців другого півфіналу, п'ять представників - Великобританії, Німеччини, Італії, Іспанії та Франції (організаторів конкурсу), та представник країни переможця 2018 року - Ізраїлю.

У фіналі Євробачення фурор влаштувала поп-виконавиця Мадонна. Організатори підписали із нею контракт за кілька днів до конкурсу. Її гонорар складе 1 мільйон доларів за 2 пісні. Але тут теж не пройшло без ексцесів і її виступ був під загрозою зриву. Але сторони все-таки зуміли домовитися майже в останній момент.

Нагадаємо, Лазарєва звинуватили у крадіжці ідеї у Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа Ісландія закінчила мерзенної витівкою участь у Євробаченні-2019.

Також портал Знай.uа писав, що переможцем Євробачення 2019 став Дункан Лоуренс з піснею Arcade з Нідерландів.