Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, на якому позує разом із Потапом і не тільки.

Як виявилося, Каменських і Потапенко відвідали вечірку до Дня народження Олексія Завгородного, більш відомого як Позитив. Як видно на фото, вечірка була двоколірною – оранжево-зеленою. Тому Каменських прийшла в коротенькій салатовій сукні з красивою укладкою та макіяжем. А Потап з'явився в такому ж зеленому костюмі – шортах і футболці з помаранчевої кепкою на голові.

Схоже, артисти здорово повеселилися на Дні народження Позитива, який відсвяткував свій 30-річний ювілей. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію. Співачку та її колегу засипають компліментами, а також фоловери приєдналися до привітань на адресу Позитиву.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.