Фіналістка шоу "Холостяк" Микитою Добриніним опублікувала скандальний пост у Instagram. Передає Clutch.

У п'ятницю, 17 травня, відбувся один з фінальних випусків шоу "Холостяк", в якому три кандидатки на серці Микити Добриніна познайомилися з його родиною. За підсумками вечора телеведучий вирішив попрощатися з Софією, і в наступному випуску буде вибирати між Дашею і Лілею.

А у вівторок, 21 травня, фіналістка Даша Квіткова опублікувала у своєму Instagram новий знімок і розповіла, як пройшло її останнє побачення з Микитою. За її словами, вони сильно посварилися.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Я хотіла розставити всі крапки. Сказати йому про те, що у мене болить і як він мене образив. Хотіла, щоб він знав, що якщо він не готовий приймати мене такою, то сенсу у всьому цьому немає. Я не знала, що наша розмова переростає у сварку на кілька годин", — поділилася Даша.

Нагадаємо, холостяк Добринін зробив шокуючу заяву перед фіналом проекту.

Раніше Знай.uа повідомляв, фіналістка шоу "Холостяк" натякнула на перемогу.

Також Знай.uа писав, Добринін несподівано шокував шанувальників.