Чоловік російської телеведучої Лєри Кудрявцевої показав, як виглядає їхня 9-місячна донька. Передає Clutch.

13 серпня 2018 року 47-річна російська телеведуча Лера Кудрявцева стала мамою вдруге. В одній з елітних підмосковних клініки артистка народила чоловікові, знаменитому хокеїстові Ігорю Макарову донька, яку назвали Марійкою. Так, Кудрявцева після невдалих стосунків з популярним співаком Сергієм Лазарєвим нарешті знайшла своє щастя.

А днями Ігор Макаров в історіях на особистої сторінки в Instagram вперше показав обличчя їхньої доньки. Дев'ятимісячна Маша позувала в кадрі у білосніжній сукні з яскравими жовтими кільцями.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Які хороші! Ідеальна сім'я", "Коли дізналася, що ви стали мамою, я була в дикому захваті. Знаєте, ваша історія – це надія для всіх нас. Ростіть здоровими, красивими і розумними", "Яка тепла фотографія! Лєрочка, це дійсно радість і любов. Дай бог здоров'я мамі і донечці!!!" – так фани раніше коментували сімейні фото пари.

Нагадаємо, Газманова виявили рак, співак зізнався у страшному.

Раніше Знай.uа повідомляв, Лера Кудрявцева відплатила Аллі Пугачовій її ж монетою.

Також Знай.uа писав, легендарна актриса втретє стала мамою.