Дует Анна-Марія, який складається з двнз сестер-близнючок чітко запам'ятався всім українцям скандалом на Національному відборі Євробачення. Журналіст телеканалу АТР вирішив перевірити дует дівчат на політкоректність і міцність. Війну на Сході України вони назвали "АТО", сказавши, що так говорять в Криму, а на питання про те, чий Крим гордо відповіли "Наш", намагаючись не дати чіткої відповіді.

Дует Анна-Марія, учасники Національного відбору на Євробачення 2019
Дует Анна-Марія, учасники Національного відбору на Євробачення 2019

Скрипін - ведучий програми - так само не забув і про батьків дівчат, він зазначив факт зв'язку їх рідних з анексованим Кримом. Адже батько сестер раніше працював суддею в Криму, а мати так само займає місце заступника голови Ради міністрів Республіки Крим.

Дует Анна-Марія, учасники Національного відбору на Євробачення 2019
Дует Анна-Марія, учасники Національного відбору на Євробачення 2019

Але на цей раз скандал є не менш потужним, так як полум'яноволосі красуні влаштували мордобій прямо на пляжі. Про це повідомляється на офіційній сторінці гурту в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до відео повідомляється, що у дівчат часто здають нерви, що іноді призводить і до бійок.

"Ось буквально нещодавно у нас була дуууже непроста зйомка... Було холодно, знімали всю ніч , пішов дощ, який був нам зовсім не потрібен... І ось вже під ранок , в кінці зйомки, коли ми готувалися знімати фінальну сцену... загалом, знімальна група була просто в шоці."

На кадрах чітко видно, як одна з сестера сидить верхи на інший і б'є її щосили.

"Зате ми швидко миримося" - йдеться у підписі до відео.

В коментарях шанувальники пишуть свою думку:
"Ну і ну", "Роблю ставку на Анну", "Хто переміг?", "Ось це таааак! Ну прям все, як у справжніх сестер", "Хайпанули", "А чому не на рингу?", "Такі красиві костюмчики забруднили", "Це жесть", "В сестерські розбірки краще не лізти".

Нагадаємо, донька Кошового Варвара повертається на сцену "Голос. Діти".

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський терміново звернувся до Парубія.

Також Знай.uа писав, канал "Інтер" оскандалився з інавгурацією Зеленського.