23 травня продюсер Потап і співачка Настя Каменських одружилися. Вся країна стежила за подією. Весілля відзначають в елітному італійському ресторані Fabius в Києві. Туди з'їхалося багато знаменитостей, яких пара запросила відсвяткувати з ними особливий день.

весілля Насті і Потапа
весілля Насті і Потапа

Було дуже багато сюрпризів: міні-концерт від молодих з новими інтерпретаціями пісень, виступ Вєрки Сердючки, Юрій Горбунов в якості ведучого, а також здивувала дивовижна атмосфера лісової казки.

Однією із запрошених була і відома українська виконавиця Тіна Кароль. Зірка вирішила на заході відірватися по повній і пустилася в танок, попередньо знявши взуття, повідомляє видання Politeka. Відео босоногого танцю Кароль опублікувала у своєму Instagram-сториз телеведуча Катя Осадча.

Але родзинкою вечора стали не сюрпризи і навіть не справжнє кохання між молодятами і босоногі танці Кароль, а жагучі поцілунки нареченої Каменських з одним з гостей прямо під час весілля.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відео палких поцілунків двох українських зірок: Каменських і Кароль з'явилося в сторіз самої Тіни Кароль, після чого розлетілося по всьому Instagram.

На відео артистки обнімаються і Настя від надлишку почуттів міцно цілує Тіну в щоку.

"Бл*, у мене буде сториз з Тіною" - говорить Каменських.

"Сексі-сторі, оляля", – коментує Тіна такий несподіваний вчинок подруги і дівчата починають сміятися.

Шанувальники тут же лайками та коментарями відреагували на "компромат" з поцілунками.

"Настя вже пьяненька", "Подружки, чи що?" "От Настя п'яна", "Мило", "Щось походу сьогодні шлюбна ніч буде не у Насті і Льоші, а Тіни і Насті", "Дівчата шаленіють від щастя"

Варто відзначити, що співачки Оля Полякова вела пряму трансляцію з весілля на своєму YouTube-каналі, куди потрапили найбільш трепетні моменти церемонії знаменитостей.

Нагадаємо, Тіна Кароль опублікувала у своєму Instagram відео, на якому її син Веніамін передає Потапу і Насті найкращі вітання і побажання щасливого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, напередодні радісної події Настя Каменських показала перші весільні фото. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала знімок, на якому позує біля вікна в халаті з написом "Bride" ("Наречена").

Також портал Знай.uа писав, що журналісти вирішили попросити прокоментувати весілля колишню дружину Потапа і його партнера по бізнесу Ірину Горову.